Behandelingen

De Kempen Massage is TOUCHED BY MIRJAM geworden.

Bij De Kempen Massage kun je terecht voor diverse (therapeutische) massages/behandelingen.

Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt er een anamnese/intakegesprek plaats. Hierbij wordt ook besproken wat je verwachtingen van de behandeling zijn. Het is belangrijk om inzicht in de klacht te krijgen. Ook wordt voorafgaand aan de eerste behandeling de Behandelovereenkomst en privacyverklaring ondertekend.

Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Hierbij wordt besproken welke therapieën, het aantal en duur van de behandelingen het beste bij jou en de klacht passen om tot een zo optimaal mogelijke behandeling te komen.

Het aantal behandelingen dat nodig is om resultaat te boeken, varieert en is sterk individueel bepaald. Herhaling van de behandeling is afhankelijk van de aard van de klacht(en). Ook het effect van de behandeling wordt hierbij meegenomen. Het aantal behandelingen kan variëren van meerdere keren per week tot 1x per maand. Bij langer bestaande klachten moet rekening gehouden worden met een behandelingsschema van 1 tot 2 maal per week gedurende enkele weken, waarna er overgegaan kan worden op een onderhoudsdosis tot het gewenste resultaat bereikt is.

De behandeling bestaat uit een gesprek/coaching, massagetherapie (combinatie van verschillende therapieën, zoals een bindweefselmassage in combinatie met cupping therapie en medical taping) en healing.

Om de behandelingen te ondersteunen, maak ik o.a. gebruik van de magnesiumproducten van Zechsal. Deze producten zijn ook te koop bij De Kempen Massage. Deze producten kun je ook met korting bestellen in de webshop van Zechsal als je je kortingscode: kempen-massage invoert bij je bestelling.