Even voorstellen

Mirjam van der Linden Mijn naam is Mirjam van der Linden (1967) en ik ben gediplomeerd massagetherapeut en gediplomeerd (sport)masseur.

Na mijn opleiding HEAO-MER ben ik vele jaren werkzaam geweest als officemanager. Hoewel dit een afwisselende baan was, begon er een tijd geleden toch iets te knagen. Daarom heb ik in 2008 mijn NGS-diploma sportmassage behaald. Door de cursus sportmassage ben ik geïnteresseerd geraakt in massages en alles wat er bij hoort.

Daarna heb ik een opleiding gevolgd voor hotstone-therapeut. (Hotstone massage gecombineerd met shiatsu) In februari 2014 heb ik de opleiding HBO Massagetherapeut bij Zonnevlecht Opleidingen afgerond. HBO Medische Basiskennis (afgerond in 2012) is ook een onderdeel van deze opleiding. Ik zal zeker doorgaan met het volgen van cursussen en bijscholingen.

In 2014 heb ik o.a. Reiki 3a afgerond. Reiki 3b (Reiki Master) rond ik 13 december 2015 af. In 2014 ben ik gestart met de opleiding Bachbloesemadviseur en heb deze in juni 2015 succesvol afgerond. Ook  de opleiding docent Mindfulness heb ik inmiddels afgerond. Met het behalen van deze cursussen kan ik de cliënten op nog meer manieren ondersteunen om verlichting  van en inzicht in hun klachten te krijgen.

Omdat mijn passie toch echt bij (massage)behandelingen ligt, heb ik per 1 juni 2014 mijn vaste baan opgezegd om me helemaal te kunnen storten op mijn massagepraktijk.

Tijdens de therapeutenopleiding heb ik geleerd om holistisch te denken en te handelen; de mens als geheel benaderen en niet alleen de ziekte/klacht. De mens is een fysieke, psychische, emotionele en spirituele eenheid. Er moet dus van alle kanten naar een klacht gekeken worden. Een a-specifieke klacht (niet aantoonbaar, onverklaarbaar) is vaak multifactorieel. Omdat ik ook op het spirituele gebied een flinke ontwikkeling heb doorgemaakt, bestaat de behandeling naast het gesprek en de massagetherapie ook uit een healing.

Eind 2017 heb ik de combi-opleiding Medische Basiskennis en Psycho Sociale Basiskennis aan de Energieschool in Den Bosch afgerond. Deze opleidingen voldoen aan de PLATO-eindtermen.