Goed om te weten

Afspraken
Behandelingen zijn alleen op afspraak. Afspraken kunnen telefonisch of via de mail, WhatsApp of sms gemaakt worden. Een afspraak via de mail, WhatsApp of sms staat pas vast wanneer je een bevestiging ontvangen hebt. Omdat tijdens de behandelingen de telefoon niet opgenomen wordt, kan het zijn dat je de voicemail krijgt. Spreek deze gerust in, dan wordt je zo snel mogelijk terug gebeld.

Wil je een afspraak afzeggen of verzetten, dan verzoeken wij je ons dit uiterlijk 24 uur van te voren te laten weten. Afspraken die te laat zijn afgezegd of gemist, moeten we helaas in rekening brengen.
Ben je te laat voor een afspraak dan gaat dit van je eigen behandeltijd af, zodat de volgende cliënt niet benadeeld wordt.

Betalingen
Behandelingen worden na afloop afgerekend. Contant of pinnen. Je ontvangt dan de reeds voldane factuur per mail.

Eerste behandeling
Bij een eerste afspraak zal er eerst een anamnese (intake/ kennismakingsgesprek) en eventueel een inspectie van het lichaam plaatsvinden. Vooraf wordt afgesproken of, wat en hoe er gemasseerd wordt. Handdoeken e.d. hoef je niet mee te nemen. Deze worden door de praktijk verzorgd.

Geheimhouding / privacy
De gegevens die je voorafgaand aan de behandeling, tijdens het intake gesprek en tijdens de behandeling aan mij geeft, worden door mij vertrouwelijk behandeld. Intake formulieren worden door mij veilig opgeborgen en zonder jouw schriftelijke toestemming nooit aan derden verstrekt. Vanuit mijn beroepsethiek als dienstverlener houd ik mij aan een geheimhoudingsplicht.

Kleding
Over het algemeen kun je gewoon prettig zittend ondergoed dragen. Dit blijft overigens tijdens de behandeling aan. Voor de dames: het liefst een bh met een sluiting aan de achterkant. In het geval van een massage van de benen kunt u het beste een gewone slip of een string dragen en niet een onderbroek/short met lange pijpjes.

Hygiëne
Uiteraard wordt er grote waarde gehecht aan een goede hygiëne. Wil je opgefrist (het liefst gedoucht) aan de massagetafel verschijnen?

Tenslotte
In principe werkt een massagetherapeut met fysiek gezonde mensen. Een massagetherapeut is geen arts en is niet bevoegd om diagnoses te stellen of medicatie aan te passen. Een behandeling door een massagetherapeut is niet bedoeld als een alternatief voor een medisch advies of behandeling.

Comments are closed.