ontspanningsmassage, ontspanning, stress, massage, relax, Bergeijk, Kempen, massage

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een weldaad voor de huid, spanning en stress vallen van je af. In deze jachtige tijd, even een moment voor uzelf. Een heerlijk geurende olie en een warme omgeving dragen bij aan ontspanning.

Massage is een oude en geliefde methode om pijn te bestrijden en de spieren te ontspannen. Het heeft zowel lichamelijk als geestelijk een positieve invloed. De massage bestaat uit een combinatie van strijken, wrijven, drukken, kloppen en kneden. Er kan ook gekozen worden voor een Manuele Lymfe Drainage ter ontspanning.

De werking
De ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Een ontspannen lichaam herstelt ook sneller van overbelasting.

Een ontspannende lichaamsmassage is meer gericht op de huid en bovenste spierlagen en zal dus geen echte spierklachten verhelpen, maar zoals het al aangeeft een ontspanning teweeg brengen in de spieren en dus in het lichaam. Deze massage wordt uitgevoerd met olie op de huid, met rustige en lange massagegrepen.
Door de ontspanning van het lichaam kunnen allerlei gevolgen van stress (bijvoorbeeld chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht. Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.

Shiatsu ontspanningsmassage

De mogelijkheid bestaat ook om gekleed een ontspanningsmassage te ondergaan in de vorm van een shiatsu ontspanningsmassage. Deze massage bestaat vooral uit drukpunten en strekkingen en wordt liggend op een matrasje op de grond ondergaan. Deze massage duurt 60-75 minuten.

Maak direct een afspraak voor een ontspanningsmassage.